fbpx

SELFCLEAN SERIEN
BÖRJA AVKOPPLINGEN DIREKT

Vår mest exklusiva serie av moderna självrengörande spabad från Hydropool. Om vi är helt ärliga så kräver vardagen mer och mer av oss som individer. Ett självrengörande utomhusspa ger dig en plats där du verkligen kan koppla av, utan att du behöver tänka på rengöringen efteråt.

Föreställ dig en "egen" plats, där du kan meditera, koppla av, stressa ner och njuta av tystnaden, med eller utan familj och vänner. Efter ett par minuter känner du hur stressen lämnar kroppen och hur du samtidigt sträcker ut armar och ben i kristallklart, varmt relaxerande vatten. Ett spabad är mer än bara avkoppling – det är livsnjutning på högsta nivå.

Oavsett var du placerar ditt Self-Clean från Hydropool, inom- eller utomhus, så kommer ditt spabad att ge dig tid för det som är viktigt – dig själv. Kom gärna in i vår butik och låt oss visa dig hur din framtid kan se ut. Vi erbjuder idag hela Hydropools sortiment, genom vårt stora lager kan vi oftast leverera ditt utomhusspa snabbt.

Image is not available
Image is not available
ALLMÄN OM SELFCLEAN MODELLER

Spabadet är uppbyggt kring en kraftig ram, och materialet är av typen Polymer som används för att hålla tätt utan underhåll i många år framöver.

All belysning i spabaden är av LED-teknik, vilket ger mer ljus till en lägre driftskostnad. Du kan även uppgradera alla spabad med en uppsjö av olika tillval.

Nu vet du varför du ska välja ett riktigt bra inomhusspa eller utomhusspa från Hydropool från början, så du slipper massa onödiga köp och förluster. Kom förbi vår butik i Kungsängen så hjälper vi dig hitta en modell som passar dig. Testa de olika modellerna och ta steget mot att få uppleva total avkoppling.

Image is not available
SKILLNADER

Självrengöring
- Self-Clean modellerna har en inbyggd självstädande teknik som vi är ensamma om i branschen. Smuts som flyter eller sjunker har bara två vägar att ta. Oavsett vilken väg som smutsen väljer så tar ditt Self-Clean bad hand om städningen och du får mer tid att njuta och koppla av.

Filtrering
- Tekniken för att filtrera vattnet har effektiviserats och ser nu till att allt vatten renas genom filtret på 15 minuter. Det betyder att vattnet gått igenom filtret 8 gånger på 2 timmar. Det klarar inget annat spabad i branschen av!

Bottenrening
- Den unika bottenreningen gör att smuts som sjunker lätt tas om hand och skickas vidare till filtret. Alla älskar rena spabad och Self-Clean är bäst på bottenrening. Tekniken är Hydropool ensamma om att sälja.

Kraftiga värmepatroner
- Många konkurrenter glömmer informera hur viktigt det är med en rejäl värmepatron. I Self-Clean serien får du det kraftigaste på marknaden på 3.0kW. Det gör att du kan bada längre på vintern än i våra konkurrenters spabad.

SUMMERING

Nu vet du varför du ska välja ett riktigt bra självrengörande spabad från början - så att du slipper massa onödiga köp och förluster. Kom förbi vår butik i Kungsängen för att provsitta och testa våra modeller och ta första steget mot att uppleva total avkoppling.

Image is not available
MODELLER I SELFCLEANSERIEN
495

Specialversion med plats för 4 personer.
Minst i familjen.

570

Vår modell med plats för 5 personer. Räcker för den lilla familjen.

670

Populär modell men plats för 6 personer. Liggsäte finns såklart.

695

Specialversion med plats för 6 personer.
Mycket utrymme med sittsäten.

720

Vår modell för 7 personer. Räcker för hela familjen. Sittsäten.

770

Vår modell för 7 personer. Räcker för hela familjen. Har liggsäte.

790

Dubbla liggsäten gör denna till en smart lösning för er som vill njuta tillsammans på samma gång.

970

Vår största modell - nytt för 2018. Rum för hela familjen och en specialplats för alla.

SÅ HÄR GÅR DET TILL ATT BYGGA ETT SPABAD
Play
Image is not available