fbpx

SWIMSPA SERIEN
BÖRJA AVKOPPLINGEN DIREKT

En produkt som lämpar sig för året-runt-bruk, veckans alla dagar - dygnet runt.

Den perfekta poolen & den perfekt träningsanläggningen.
Med både sittplatser och en stor simdel ger swimspa det bästa av flera världar. Det är en bubbelbad, swimmingpool, gym, spabad, spa allt i ett. Priset ligger i ungefär samma klass som en swimmingpool. Så varför inte bada året runt?
Swimspa en exklusiv kombinerad träningsanläggning och ett spabad med rum för både avkoppling och träning. Ett utmärkt alternativ för såväl simträning som rehabiliteringsträning.

Swimspa erbjuder dig möjligheten att med hjälp av jetströmmen i vattnet kunna simma på samma plats utan onödiga vändningar med den ställbara jetströmmen som ditt motstånd. För dig som går i pooltankar är detta ett mycket bra alternativ till pool som är begränsad till sommarmånaderna. Värmen i vattnet är ställbar upp till dryga 40 grader och med ett litet tillval av en by-pass så kan vi koppla in en värmepump för att ytterligare göra det billigare i drift.

Oavsett var du placerar ditt Swimspa från Hydropool, inomhus-/utomhus så kommer ditt swimspa att ge dig tid för det som är viktigt - egen tid! Kom gärna in i vår butik och låt oss visa dig hur din framtid kan se ut.

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Play
ALLMÄN OM SELFCLEAN MODELLER

Spabadet är uppbyggt kring en kraftig ram, och materialet är av typen Polymer som används för att hålla tätt utan underhåll i många år framöver.

All belysning i spabaden är av LED-teknik, vilket ger mer ljus till en lägre driftskostnad. Du kan även uppgradera alla spabad med en uppsjö av olika tillval.

Nu vet du varför du ska välja ett riktigt bra inomhusspa eller utomhusspa från Hydropool från början, så du slipper massa onödiga köp och förluster. Kom förbi vår butik i Kungsängen så hjälper vi dig hitta en modell som passar dig. Testa de olika modellerna och ta steget mot att få uppleva total avkoppling.

SKILLNADER

Självrengöring
- Self-Clean modellerna har en inbyggd självstädande teknik som vi är ensamma om i branschen. Smuts som flyter eller sjunker har bara två vägar att ta. Oavsett vilken väg som smutsen väljer så tar ditt Self-Clean bad hand om städningen och du får mer tid att njuta och koppla av.

Filtrering
- Tekniken för att filtrera vattnet har effektiviserats och ser nu till att allt vatten renas genom filtret på 15 minuter. Det betyder att vattnet gått igenom filtret 8 gånger på 2 timmar. Det klarar inget annat spabad i branschen av!

Bottenrening
- Den unika bottenreningen gör att smuts som sjunker lätt tas om hand och skickas vidare till filtret. Alla älskar rena spabad och Self-Clean är bäst på bottenrening. Tekniken är Hydropool ensamma om att sälja.

Kraftiga värmepatroner
- Många konkurrenter glömmer informera hur viktigt det är med en rejäl värmepatron. I Self-Clean serien får du det kraftigaste på marknaden på 3.0kW. Det gör att du kan bada längre på vintern än i våra konkurrenters spabad.

RESULTAT

Nu vet du varför du ska välja ett riktigt bra självrengörande spabad från början - så att du slipper massa onödiga köp och förluster. Kom förbi vår butik i Kungsängen för att provsitta och testa våra modeller och ta första steget mot att uppleva total avkoppling.

Image is not available
MODELLER I SWIMSPA-SERIEN
12fX

Specialversion.Minst i familjen.

14fX

Perfekt för lilla ytan.

16fX

3 säten finns och mer därtill.

17fX

Perfekt för större familj.

19EX

Riktig badkraft. Swimmingpool.

19 DTfX

Varför välja? pool och spa!

Image is not available
MOTSTRÖMSFUNKTION (FILM)

För att ditt swimspa ska kunna ge dig all motion du söker och lite till så finns jetswim inmonterat i ditt swimspa.

Beroende om du väljer Trainer eller Sportmodellen så får du lite olika pumpar och jetmunstycken.

Videon till höger visar vår exklusiva Trainer-modell.

Play